Når det kommer til strenge er det vigtigt at man vælger de rigtige

Når det kommer til strenge er det vigtigt at man vælger de rigtige. Er du nybegynder og er det første gang du skal købe strenge er det vigtigt du ved hvad du leder efter. Først og fremmest skal du vide hvilken type guitar du har med at gøre. Er du i tvivl om hvilken type af guitar du har bør du først læse artiklen typer af guitarer.Når det kommer til strenge er det vigtigt at man vælger de rigtige

Når du er sikker på hvilken type guitar du har er der forskellige valgmuligheder indfor guitar strenge

Når du er sikker på hvilken type guitar du har er der forskellige valgmuligheder indfor guitar strenge, der findes nemlig adskillige forskellige tykkelser af guitar strenge til de forskellige typer af guitarer. Du kan både købe guitar strenge online og i diverse guitarbutikker prisforskellen er ikke det helt store, så ønsker du at få bragt til døren er det lige så let, at bestille over nettet, men ønsker du personlig betjening og god service kan det klart anbefales at opsøge en forhandler.

De fleste salgsassistenter i guitarforretninger brænder for der de laver og det betyder også at personalet generelt set yder en enormt god service og er meget behjælpelige, hvis du føler dig usikker på hvilket produkt du søger. Prisen på guitarstrenge er typisk et sted i mellem 50 – 150 kr. afhængig af type og kvalitet.Når du er sikker på hvilken type guitar du har er der forskellige valgmuligheder indfor guitar strenge

Der findes tre forskellige typer af strenge til guitarer:

Strenge til el-guitar: Disse strenge er tynde og lavet af stål, det gør guitaren nem at spille fingerspil på, hvilket jo især er ideelt til eksempelvis rock, punk, metal m.m.

Strenge til spansk guitar: Disse guitar strenge er i modsætning til strenge til el-guitarer ikke alle lave af stål. Disse strenge er lavet af nylon, hvilket er mere skånsomt for fingrene at spille på og disse strenge har også en helt anden lyd end stålstrenge og er gode for dig, der kaster dig over Santana.

Strenge til western guitar: Guitar strenge til westernguitarer er meget tykkere end andre typer af strenge og kræver et hårdere greb end eksempelvis nylon strenge.