Guitarbyggerne

En guitarbygger ifølge Wiki

“En guitarbygger er en person, en træsmed, der konstruerer guitarer. Der findes en del private personer, der selv fremstiller deres guitarer fra bunden. Disse personer kan være udlært i instrumentbyggerfaget – og nogen af dem kan bygge andet end guitarer, og der findes naturligvis også fabrikanter af guitarer.”I Danmark og i udlandet findes der mange dygtige guitarbyggere

I Danmark og i udlandet findes der mange dygtige guitarbyggere

En guitarbygger ifølge Wiki

Johnny Mørch – Guitarbygger

I Danmark og i udlandet findes der mange dygtige guitarbyggere og vi vil rigtig gerne hylde så mange som muligt på siden. Der er masser af spændende artikler i underpunktet “Artikler”. Klik dig frem og læs de forskellige dygtige folks forskellige historier og musikalske anekdoter fra musikken igennem de sidste mange år. Læs om dansk musikindustris spændende personligheder. Ikke blot dem vi alle kender, men især dem vi gerne vil høre mere om.

Guitarsamleren er for os alle

Guitarsamleren er for os alle der interesserer os for musik og især jer, som elsker at spille guitar, samle på guitarer og følge med i hvad, der rører sig indenfor de danske guitaristers univers.

Mød nogle af de dygtige guitarbyggere