Guitarsamler Peter Westring

Peter Westring og er 41 år gammel. Jeg bor i Nyborg, men spiller i Odense. Jeg begyndte at spille guitar i omkring 1987 fordi guitarlæreren på min skole gav chokolade og kakao til dem der kom til frivillig guitarundervisning. Jeg er egentlig venstrehåndet, men min lærer kunne ikke undervise mig, hvis jeg ikke spillede som højrehåndet. Så det gør jeg nu.

GUITAR PETER WESTRING
PETER WESTRING

Fra 60er musik til hårdRock

Jeg kan bedst lide Fender og Gibson fordi de komplimenterer hinanden godt og kvaliteten er god

Jeg har spillet meget forskellig fra kopi/fest musik, 60er musik til hårdRock og min passion Blues musik i bandet Westland Bluesband.  Jeg høre mest blues musik som, Buddy Guy, BB King, John Lee Hooker , Eric Clapton, Jeff Healey, Peter Green/Fleetwood Mac. Mine guitar helte er forskellige i deres spille stil og de er, Buddy Guy, Eric Clapton, Peter Green, Steve Vai og Joe Bonamassa.
Jeg samler Guitarer fordi, dem jeg har lyder forskellig. Jeg har købt mine guitarer i Odense og til Svendborg Guitar Show. Jeg vægter lyden og spille nemhed/følelse af guitaren, samt kvalitet af træ og stål. Mine guitarer er blevet bedre kvalitet gennem årene og mere mærke vare. Jeg kan bedst lide Fender og Gibson fordi de komplimenterer hinanden godt og kvaliteten er god.
GUITARSAMLER PETER WESTRING

Mit setup

Mit setup er Fender super Reverb 40 watt forstærker. Pedalboard med : Poly tone tuner, Wampler Tumnus, Ts 808 Tube screamer, Vertex Dynamic Distortion, J Rockett The Dude, Strymon Ørbit Flanger, Carl Martin Delayla og til sidst Carl Martin Chorus.

Jeg købte en Lag Rockline, fransk håndbygget, i 1994 med floyd rose og 24 bånd, det hele mest fordi det var tidens trend. Jeg ser meget youtube for at følge med i nye guitarer og høre guitarer spillet af forskellige anmeldere. Godtråd til guitar samlere er, prøv den før du beundre dens udseende. Altid kontanter så kan du prutte med prisen.