Sådan finder du en god billig guitar

Når du køber en brugt guitar skal du være en anelse påpasselig. Vi anbefaler, at du finder en at spørge til råds, én der selv spiller guitar og ved hvad man skal kigge efter. Får du et godt tilbud, så tjek hvad lignende produkter går for på nettet. Ønsker du at investere i en brugt guitar kan det anbefales at tjekke forskellige facebookgrupper ud. Vi anbefaler blandt andet gruppen brugte musikinstrumenter.Sådan finder du en god billig guitar

BEMÆRK: Størrelse af guitaren, både på grebet og selve guitaren passer den godt til dig. Udseende (Husk du skal elske den i lang tid). Ved køb af guitar er det vigigt du overvejer eksempelvis om det skal være en Klassisk eller en Western, sørg for du finder den rigtige type guitar til din musikstil.

GODE TIPS: Tag dig god tid til at afprøve den inden du indgår en aftale. Spørg om assistance hvis du ikke selv kan spotte en god handel fra en dårlig. Vrid en anelse i grebet tjek om det sidder ordentligt fast. Tjek om båndende er helt nedslidte. Er det en el guitar, sørg da for at der ikke er nogle løse forbindelser i hverken guitar, ledning eller forstærker.

Køb guitar fra ny

Der er mange er tror at pris og kvalitet følges ad og i grove træk er det måske også rigtigt nok, men husk altid, at der findes mange forskellige guitarer og mange forskellige priser også når det gælder guitarer af samme kvalitet. Det vigtigste er at finde en guitar der virkeligt forstærker din lyst til at spille. Passion og tålmodighed er vigtigt for at blive god.Køb guitar fra ny

Der er mange ting man kan kigge på når man købe sin guitar, det kan være en god idé at afprøve den i butikken inden du køber den.

BEMÆRK: Størrelse(Både på grebet og selve guitaren), Udseende (Husk du skal elske den i lang tid), Klassisk/Western

GODE TIPS: Tag dig god tid og spørg hellere end gerne ekspedienterne i enhver guitarbutik, det ved hvad de snakker om. Fortæl dem også gerne hvilken type musik du spiller.

PRIS: Guitarer kan koste alt lige fra 500 kr. til adskillige tusinde kr. Det er derfor en anelse svært at sige hvor meget man bør betale for en guitar, da det er meget op til dig, din pengepung og dine behov. Man kan sagtens få en god guitar for 3.000 kr. men det behøver den ikke koste. I virkeligheden kan det nok være en god idé at beslutte sig for et beløb på forhånd og derefter finde en guitar, der passer i den priskategori. Find noget du har råd til og noget der passer til dine behov.

Læs også: