Vil du være med?

Alle med en passion og for guitarer og bass guitarer er velkommen til at fortælle deres historie og vise deres guitarer og fortælle jeres historie. Måske du skal tænke over: Hvad er dit forhold til musikken? Samler du på guitarer? Hvorfor samler du på guitarer?
Kontakt os

Baggrunden for siden

Vores simple plan egentlig er at lave et online museum for guitarer/guitarister i Danmark. Guitarsamleren.dk giver den almindelige guitar enthusiast mulighed for at fortælle andre, om sin passion og vise sine guitarer frem på en pæn hjemmeside for ligesindede. 

Hvem er siden for?

Guitar samlere
Musikere
Groupies
Folk der vil lære

Hvorfor?

Inspiration
Galleri
Byt guitarer
Mød ligesindede

guitar krop

hvorfor denne side?

Vi har i længe ønsket et alternativ til Facebook, DBA etc, hvor der også er plads til den “menige” mand. Der ligger med garanti masser af spændende guitarer derude, som andre ville elske at høre historien bag. Og masser af sjove historier fra livegigs, øvelokalerne og meget mere. Vi er alle startet et sted.

guitar bro

Hvad får jeg ud af det?

For det første så er guitarsamleren.dk 100% søgemaskineoptimeret (SEO). Det vil sige, det kan være gratis reklame for dig, som solist, samler eller medlem af et band. Google ranker blandt andet hjemmesider efter den efterspørgsel, der er på et given site. Derfor er en side som denne et super godt sted at skabe trafik til din eller dit bands egen hjemmeside. 

Hvad så hvis jeg ikke gider mere?

Simpelt! Så sender du os bare en mail med linket til din side og bede os slette den. Vupti! Så den væk på 2 sekunder.

guitarens bro

Vil du være med?

Siger du ja tak, så besvarer du bare vores fine interview og sender svaret inkl billeder af de guitarer du gerne vil vise frem eller fortælle din historie om til vores mail:

mail@guitarsamleren.dk

Fender pickupper

Hvor er så det interview?

Interviewet finder du lige her:

http://guitarsamleren.dk/interview-med-en-guitarsamler/

Hvor store skal mine billeder af guitarene være?

Billederne skal være 1200px på den mindste side. Så er det ens for alle!

Må jeg gerne anbefale andre at gøre det samme?

Hellere end gerne :). Det til gavn for os alle 🙂

 

guitar og broen

Enjoy!